Társasházak képviselete

A társasházak üzemeltetésének és működésének biztosítása

A Társasházi Törvényeket valamint a Társasház Szervezeti és Működési Szabályzatát figyelembe véve ellátjuk a társasházak teljes körű üzemeltetését.

Gazdasági, pénzügyi feladatok, automatizált könyvelés

A társasházak ügyeit egy külön erre létrehozott programmal kezeljük, amely minimalizálja a hibalehetőséget a könyvelésben és lehetővé teszi az ügyfelek aktuális egyenlegének és befizetéseinek pontos nyomon követését.

Tulajdonosi kintlévőségek hatékony kezelése

A tulajdonosi tartozások felszaporodása negatívan befolyásolhatja a társasház működését, akadályozhatja a számlák időben történő kifizetését, szolgáltatások kényszerű ütemezését vonhatja maga után, ami költséggel, rosszabb esetben valamely szolgáltatásról való lemondással jár a többi lakó számára. A tapasztalatok alapján hatékony folyamatokat dolgoztunk ki a tartozások minimalizálására.

Számlavezetés és társasház biztosítás kedvező feltételekkel

A pénzintézetek ajánlatait évente megkérve több bank és biztosító megpályáztatása után a legkedvezőbb konstrukciót terjeszti a közgyűlés elé és a legjobb ajánlatot nyújtóval köt szerződést az ingatlanok számláinak kezelésére, valamint az ingatlanok biztosítására.

Ajánlatkérés

Kérdezzen tőlünk, írjon nekünk !

Tisztelettel:

Kovács-Szilvia

             Kovács Szilvia

                 Tel.: + 36 -30 345 6566
E-mail: szilvia.kovacs@aquapolaris.hu

2014 © Szakértő biztosításási tanácsadót keres? Jó helyen jár!